طرز تهیه پیتزا کلم بروکسل

طرز تهیه پیتزا کلم بروکسل

پیتزا یکی از غذاهای ایتالیایی است که شهرت جهانی دارد و انواع مختلفی از آن درست می‌شود. ما این بار دستور تهیه پیتزا کلم بروکسل را برای شما عزیزان آماده کرده‌ایم.

مواد لازم :

  •     یک قاشق چای خوری روغن زیتون
  •     9 عدد گوجه فرنگی گیلاسی خرد شده
  •     پنج قاشق چای خوری روغن زیتون دیگر
  •     دو حبه سیر ، خرد شده
  •     شش عدد کلم بروکسل
  •     240 گرم پنیر موتزارلا
  •     نصف قاشق چای خوری دانه رازیانه
  •     یک عدد خمیر پیتزا

طرز تهیه :

ابتدا فر را روشن کرده و فر را بر روی دمای 475 درجه فارنهایت (245 درجه سانتیگراد) قرار می‌دهیم و سینی فر را به خوبی چرب می‌کنیم.

روغن زیتون را درون ماهیتابه ریخته و روی حرارت متوسط قرار داده و گوجه‌ها را به مدت 3 تا 5 دقیقه تفت می‌دهیم و به دستمال کاغذی حوله‌ای انتقال می‌دهیم تا روغنش گرفته شود.

در ماهیتابه 5 قاشق روغن زیتون ریخته و سیر را اضافه کرده و تفت دهید و سپس بروکسل‌ها را به سیر اضافه کرده و 5 دقیقه تفت می‌دهیم و به یک کاسه انتقال می‌دهیم و سپس مواد را روی خمیر پیتزا پخش کرده و دانه رازیانه و پنیر موترازلا را بر روی مواد ریخته و پیتزا را به مدت 10 دقیقه درون فر قرار می‌دهیم تا پخته شود.