اطلاعات تماس

تهران، بلوار آفریقا (جردن)، بالاتر از بلوار اسفندیار، خیابان ناهید غربی، شماره 14
021-22657127

در گذشته های دور حدود 70 سال پیش آقای حاتم نصیرپور فعالیت رستورانی خود را با پخت جوجه با استخوان در دکه ای کوچک آغاز نمود. جوجه کبابی حاتم به دلیل استفاده از جوجه های کوچک و ارگانیک و پخت زغالی با محبوبیت زیادی مواجه شد و 5 سال بعد این دکه به رستورانی بزرگ در خیابان ظفر تبدیل گشت. 

 

پس از ایشان فرزندان آقای نصیرپور فعالیت راه وی را ادامه داده و تالار پذیرایی حاتم در تهران و رستوران ایتالیایی Piccole در برایتون انگلستان افتتاح می گردد. در ادامه نوه آقای حاتم نصیرپور که بدلیل حضور در این خانواده و تحصیل در رشته علوم و تغزیه در آمریکا علاقه خاصی به رستوران های ایتالیایی پیدا کرده بود. 

 

تصمیم به افتتاح رستوران ایتالیایی با ایده از جدیدترین رستوران های آمریکا در پخت پیتزا مطابق خواسته افراد صورت می گیرد گرفت . رستوران ایتالیایی فست فود نارا پایولژی با استفاده از ترکیبی از دانش و تجربه سبک جدیدی از غذاهای ایتالیای را با سبک و سلیقه مشتریانش ارائه میدهد...

عکس ها

نقد و بررسی کاربران

هنوز کسی نظرش رو ننوشته! اگه تا حالا "رستوران حاتم پایولوژی" رفتی، اولین نفری باش که تجربه اش رو در موردش می نویسه!
یک نقد خوب بنویس