اطلاعات تماس

تهران، میدان تجریش، مرکز تجاری تندیس
021-22730049, 021-24512

اردک آبی با ایده‌ای جدید و بسیار دوست داشتنی در سال ۱۳۸۴ افتتاح شد. طراحی اردک آبی توسط گروه طراحان صبا با هدف خلق مکانی گرم و صمیمی انجام پذیرفت که هنوز پس از گذشت چندین سال هیچ تغییری در ماهیت آن پدیدار نشده است. 

با توجه به ایده‌ای که در دل اردک آبی بود، با استقبال بسیار خوبی روبرو شد که همچنان ادامه دارد. تئوری پشت این ایده یک اصل بسیار ساده بود و هست که به زبان ساده عبارت است از بوجود آوردن یک تنوع بی‌نطیر از غذاها که میهمانان بتوانند بدون محدودیت از آن استفاده کنندو لذت واقعی غذا خوردن را در یک محیط خودمانی تجربه کنند. 
دلیل رسیدن به نرخ ۹۰% برگشت میهمانان در اردک آبی نیز همین امر می‌باشد که آنان با توجه به این تنوع و عدم محدودیت لحظه‌های بسیار خوبی را در رستوران تجربه می‌کنند و مشتاق به برگشت دوباره می‌باشند.
غذاها در اردک آبی به صورت بوفه‌هایی متنوع ارائه می‌شوند. بوفه‌های اردک آبی در سه نوبت صبحانه، ناهار و شام سرو می‌شوند که در هر نوبت شما میتوانید هر کدام از بوفه‌ها را بصورت تک به تک و یا بصورت بوفه کامل استفاه نمایید.

عکس ها

صبحانه گرم اردک آبی
صبحانه اردک آبی
لوگو رستوران اردک آبی

نقد و بررسی کاربران

1
1395/04/26

یکی از ضعیف ترین رستوران های سلف سرویس که رفتم همین اردک آبی بود! کیفیت سالادها و غذاها معمولی بود در مقابل قیمت فوق العاده گرون؛ شما هر چقدر میخواهید می توانید سالاد بخورید اما برای هر نفر 30000 تومن!!! و هر چقدر بخواهید می توانید غذا بخورید برای هر نفر 50000 تومن!!! مدیران رستوران اردک آبی ظاهرا فراموش کردند که چرا رستوران های سلف سرویس ایجاد شد؛ برای اینکه مشتری بیشتر باشد در مقابل قیمت پایین تر... اما با تبلیغات خوب تونستند رستوران اردک آبی رو مطرح کنند!
امروزه در یک ساندویچی ساده هم از نوشابه های قوطی یا شیشه ای یکبارمصرف استفاده می شود اما رستوران اردک آبی از نوشابه های شیشه پلاستیکی معمولی با مارک گمنام (برای ارزان تر تمام شدن!) استفاده می شود که با توجه به ادعای لوکس بودن توهین به مشتری ست!

رستوران، دکور و نور مناسبی دارد اما برخورد پرسنل اصلا مناسب نیست (حتی قاشق و چنگال را هم می گذارند روی میز و می روند بجای آنکه مقابل هر مشتری بچینند!).

به طور کل رفتن به چنین رستورانی را با این قیمت گزاف به عزیزان پیشنهاد نمی کنم؛ اگر پول برایتان مهم نیست و کیفیت و برخورد برایتان مهم است؛ به رستوران نایب بروید یا رستوران راد (فراکفورتر) و یا چند طبقه بالاتر از اردک آبی به رستوران الیزه بروید؛ قیمت آنها هم گران است اما با رضایت از آنجا بیرون می آیید.

این نظر چطور بود؟
لوگوی جشنواره وب و موبایل ایران